Andros 100 % soku z wyciskanych pomarańczy 1 l
Udostępnij na FacebookuJedna szklanka soku 150 ml - sok z 1,5 pomarańczy
1 szt - 1,000 litr
Kod kreskowy: 3608580776376
Dodatkowe informacje
Producent
Andros
Owoce wyciskane w najlepszym momencie ich dojrzałości, jak najbliżej ich miejsca zbioru, dzięki czemu oddają wszystkie swoje zalety i świeżość. Idealne połączenie różnych odmian daje smak charakterystyczny dla marki Andros.
Składniki
sok z pomarańczy
Marka
Andros
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Sok z pomarańczy pasteryzowany.
Cechy
źródło witaminy C
Opis produktu
Jedna szklanka soku 150 ml - sok z 1,5 pomarańczy
O marce
Owoce wyciskane w najlepszym momencie ich dojrzałości, jak najbliżej ich miejsca zbioru, dzięki czemu oddają wszystkie swoje zalety i świeżość. Idealne połączenie różnych odmian daje smak charakterystyczny dla marki Andros.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 5 dni.
Najlepiej spożyć przed: patrz data na butelce.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 10
Min. temp. °C - 2
Jednostka sprzedażowa
Szerokość - 87
Głębokość - 87
Wysokość - 229
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
ANDROS
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Adres zwrotny
ANDROS
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Adres kontaktowy
Z.I. 46130 Biars sur Cère
France
Oświadczenia żywieniowe
źródło witaminy C
Kontakt
ANDROS
Recykling - pozostały tekst
podlega recyklingowi
Łatwe sortowanie - pozostaw korek na butelce
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza: w 100 ml | Wartość odżywcza: w 150 ml |
---|---|---|
Wartość energetyczna: | 173 kJ / 41 kcal | 260 kJ / 62 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g | 0,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,0 g | 0,0 g |
Węglowodany | 9,1 g | 14 g |
w tym cukry | 9,1 g | 14 g |
Błonnik | 0,6 g | 0,9 g |
Białko | 0,6 g | 0,9 g |
Sól | 0,0 g | 0,0 g |
Witamina C | 35 mg (44 % dla DRWS*) | 53 mg (66 % dla DRWS*) |
*Dzienna referencyjna wartość spożycia witamin i składników mineralnych (dla osoby dorosłej). |