Basia Mąka krupczatka typ 450 1 kg
Udostępnij na FacebookuZapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole. Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni. Dzięki najlepszym ziarnom oraz doskonałym standardom produkcji, Mąka Basia ma niezmiennie wysoką jakość.
1 szt - 1,000 kg
Kod kreskowy: 5902020163206
Dodatkowe informacje
Producent
Basia
Spróbuj również:
Basia Mąka tortowa extra pszenna typ 405
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Marka
Basia
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mąka krupczatka typ 450
Cechy
najlepsza do ciast kruchych
Opis produktu
Zapach domowego ciasta, smak pysznych pierogów, aromat delikatnych naleśników przywodzą na myśl wspomnienia z dzieciństwa i radosne chwile spędzone wspólnie przy rodzinnym stole.
Mąka Basia produkowana ze starannie wyselekcjonowanych zbóż, pozwoli Ci wyczarować ulubione przysmaki w Twojej kuchni.
Dzięki najlepszym ziarnom oraz doskonałym standardom produkcji, Mąka Basia ma niezmiennie wysoką jakość.
O marce
Spróbuj również:
Basia Mąka tortowa extra pszenna typ 405
Basia Mąka poznańska pszenna typ 500
Basia Mąka wrocławska pszenna typ 500
Basia Mąka Extra wypiek pszenna typ 550
Basia Mąka z pełnego przemiału pszenna typ 1850
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu.
Informacje o recyklingu
Packing - Nadające się do recyklingu
Inner Pack - Nadające się do recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 162
Szerokość - 100
Głębokość - 80
Rodzaj opakowania
Typ - Torba
Adres producenta
GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Adres zwrotny
GoodMills Polska Sp. z o.o.
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Więcej na: www.mojabasia.pl
Kontakt
GoodMills Polska Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Serbska 4
61-696 Poznań
Przepisy
Tarta z owocami i kremem z mascarpone
Ciasto kruche:
- 300 g Mąki Basia Krupczatka
- 180 g zimnego masła
- 135 g cukru pudru
- 2 żółtka
- szczypta soli
Krem:
- 500 g serka mascarpone
- 6 łyżek cukru pudru
- sok z cytryny
- 450 g owoców
Ciasto: Składniki zgniatamy i odkładamy do lodówki na 1 godz. Schłodzone ciasto rozwałkowujemy i wyklejamy formę posmarowaną masłem, ponownie odstawiamy do lodówki na 20 min. Nakłuwamy ciasto widelcem i obciążamy. Ciasto pieczemy około 15 minut w 180°C. Studzimy.
Krem: Łączymy serek z cukrem i sokiem z cytryny. Przekładamy na wystudzone ciasto. Dekorujemy owocami i chłodzimy przez ok. 2 godz. Smacznego!
Kraj
Kraj pochodzenia - Polska
Opakowanie logistyczne
GTIN - 05902020163305
Adres internetowy
www.mojabasia.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g produktu | * % w 100 g |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1435 kJ / 338 kcal | 17% |
Tłuszcz | 1,1 g | 2% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g | 2% |
Węglowodany | 71,9 g | 28% |
w tym cukry | 2,2 g | 2% |
Białko | 9,1 g | 18% |
Sól | 0,0 g | 0% |
* Referencyjna wartość spożycia dla osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). |