Krem bezmleczny koko Dairy free naturalny
Udostępnij na FacebookuKrem bezmleczny Koko Dairy Free to doskonała alternatywa dla jogurtu. Produkt jest wolny od wszystkich alergenów oraz produktów pochodzenia zwierzęcego. Posiada gładką, kremową konsystencję i delikatny smak. Jego podstawę stanowi świeżo wyciśnięty krem kokosowy wzbogacony bezmlecznymi kulturami bakterii. Odpowiedni dla wegan i osób uczulonych na białka mleka..
1 szt - 0,500 kg
Kod kreskowy: 5060100601335
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
woda,
krem kokosowy 20%,
zmodyfikowana skrobia kukurydziana,
dekstroza,
sól,
substancja zagęszczająca – pektyna,
barwnik – karoten,
fosforan wapnia,
witaminy D2 i B12,
naturalny aromat,
bezmleczne kultury bakterii (S. Thermophilus, L. Bulgaricus).
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +0 ˚C do +4 ˚C.
Kraj
Kraj pochodzenia - Wielka Brytania
Adres producenta
Coconut House,
15 Aston Court, George Road,
Bromsgrove B60 3AL, Wielka Brytania
Adres zwrotny
Jansen Kaczorowski Cichocki Sp.j
ul. Szyszkowa 35/37
02-285 Warszawa
www.jansen.com.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
wartość energetyczna | 328 kJ/ 79 kcal |
tłuszcz | 4,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,2 g |
węglowodany | 8 g |
w tym cukry | 4,3 g |
błonnik | 0,2 g |
białko | 0,6 g |
sól | 0,4 g |
wapń | 160 mg (16% *RWS) |
witamina D2 | 0,75 µg (15% *RWS) |
witamina B12 | 0,38 µg (15% *RWS) |
*Referencyjne wartości spożycia witamin dla osób dorosłych. |