1 szt - 0,270 kg
Kod kreskowy: 5900643050347
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
przecier truskawkowy 1,4 %
mleko 41 %
skrobia modyfikowana
przecier bananowy 0,35 %
aromaty
serwatka odtworzona (z mleka)
woda
cukier
koncentrat soku z czarnej marchwi
żywe kultury bakterii jogurtowych
Marka
Danone
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Produkt mleczny o smaku truskawka-banan z żywymi kulturami bakterii jogurtowych.
Pozostałe informacje
Masa netto: 300 g (270 g + 30 g gratis)
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przygotowanie i stosowanie
Wstrząsnąć przed spożyciem.
Warunki przechowywania
Maks. temp. °C - 6
Min. temp. °C - 2
Przechowywanie
Najlepiej spożyć przed: data na nakrętce.
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Rodzaj opakowania
Typ - Butelka plastikowa
Adres producenta
Danone sp. z o.o.
ul. Bobrowiecka 8
00-728 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
www.danone.pl
Adres zwrotny
Danone sp. z o.o.
ul. Bobrowiecka 8
00-728 Warszawa
Infolinia 801 33 11 33
www.danone.pl
Kontakt
Danone sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Bobrowiecka 8
00-728 Warszawa
Wymiary od dostawcy
Szerokość na półce - 62
Głębokość na półce - 62
Wysokość na półce - 186
Waga od dostawcy
Waga brutto - 322
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Głębokość - 62
Wysokość - 186
Szerokość - 62
Dodatki
Flavours - Contains
Additives - Contains
Kraj
Country of Origin - Poland
Telefon kontaktowy
Infolinia 801 33 11 33
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć
Butelka zawiera 1,5 porcji produktu równej 200 g.
Adres internetowy
www.danone.pl
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza 200 g | %* / 200 g |
---|---|---|---|
Energia | 286 kJ / 68 kcal | 573 kJ / 135 kcal | 7 % |
Tłuszcz | 0,8 g | 1,6 g | 2 % |
w tym kwasy nasycone | 0,5 g | 1,0 g | 5 % |
Węglowodany | 13,5 g | 26,9 g | 10 % |
w tym cukry | 12,5 g | 25,0 g | 28 % |
Białko | 1,6 g | 3,2 g | 6 % |
Sól | 0,06 g | 0,13 g | 2 % |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). | |||
Butelka zawiera 1,5 porcji produktu równej 200 g. |