Makaron Agnesi festaiola le fettucine
Udostępnij na FacebookuMakaron festaiola le fettucine to tradycyjny makaron jajeczny.
1 szt - 0,250 kg
Kod kreskowy: 8009800012253
Dodatkowe informacje
Producent
Składniki
pszenica durum,
jaja (28,3%).
Przechowywanie
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu
Przygotowanie i stosowanie
Zagotować wodę (1 l osolonej wody na 100 g makaronu). Wrzucić makaron do gotującej się wody i delikatnie zamieszać. Gotować przez 6 minut. Odcedzić, od razu podawać.
Adres zwrotny
Dystrybutor: North Coast S.A., ul. 3 Maja 8, 05-800 Pruszków.
Wartości odżywcze
Wartości odżywcze | w 100 g |
---|---|
Energia | 1611 kJ / 381 kcal |
tłuszcz | 4,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,3 g |
węglowodany | 69 g |
w tym cukry | 2,5 g |
białko | 15 g |
sól | 0,15 g |